A te simti in armonie cu corpul tau, chiar si iarna, este o conditie importanta care-ti permite sa te simti in largul tau in toate imprejurarile.

In acest sens, epilarea cu ceara de epilat este un element fundamental, care este indicat sa se efectueze chiar si iarna si nu doar vara. Acest lucru este recomandat din mai multe motive.

In special, exista numeroase beneficii ale folositii oricarui tip de ceara de epilat de la epilatpro.ro, care respecta pe deplin pielea si este potrivita si pentru persoanele care sufera de alergii si roseata frecventa. Pentru astfel de cazuri, poti folosi pasta de zahar.

Cum functioneaza metoda cu pasta de zahar?

De fapt, aceasta actioneaza la temperaturi scazute si este capabila sa extrapoleze parul chiar si atunci cand cresterea este minima, astfel incat sa lase pielea fina si moale mai mult timp decat tehnica traditionala, prelungind timpii de crestere a parului de prisos. Foliculii nu vor suferi nicio iritatie si pielea chiar va beneficia de substantele emoliente care se gasesc in interior.

Daca pielea ta nu are probleme, poti alege ceara traditionala. In acest articol vom analiza in detaliu care sunt avantajele epilarii cu ceara iarna si de ce este important sa o facem tot timpul anului pentru a ne simti bine atat la nivel fizic, cat si psihologic.

De ce este importanta epilarea cu ceara iarna?

– Exfoliaza pielea. Pielea, mai ales iarna, tinde sa se usuce semnificativ din cauza frigului si sa creeze straturi de celule moarte care ar trebui indepartate pentru a promova refacerea celulara.

Efectuarea unei epilari periodice cu ceara, chiar si in cele mai reci luni ale anului, inseamna reinnoirea pielii si a o face mai stralucitoare si mai fina la atingere.

Fasia de ceara, pe langa eradicarea parului de la radacina, ia cu ea si ceea ce nu mai este necesar fara a fi supusa unor tratamente speciale. Ceara de la epilatpro.ro te poate epila cu cea mai mare delicatete este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit, fara a provoca niciun fel de roseata sau iritare a foliculului.

– Evita aparatul de ras. Chiar si iarna sunt ocazii cand picioarele sunt mai expuse si trebuie epilate cu mare viteza pentru a putea fi expuse fara nicio problema.

Prin urmare, de multe ori cadem in tentatia de a folosi aparatul de ras acolo unde ar fi indicat sa il evitam, stricand munca facuta vara cu epilarea cu ceara.

Folosirea acestei din urma metode, in schimb, inseamna slabirea parului din interior si incurajarea unei cresteri mai lente in timp, pana la punctul de a-l elimina complet din unele zone.

– Mentine pielea hidratata. Uscaciunea de iarna a pielii, din cauza temperaturilor scazute, trebuie combatuta prin folosirea unei lotiuni hidratante bune si mai ales prin folosirea produselor de epilare potrivite.

Ceara de la epilatpro.ro contine o serie intreaga de substante cu adevarat hranitoare, care sunt responsabile pentru ca pielea sa fie moale si neteda si, in acelasi timp, sa ofere cantitatea potrivita de hidratare pana in straturile cele mai profunde.
Rezultatul va fi o piele moale si catifelata, placuta la atingere si frumoasa pentru ochi.

– Te simti in largul tau in toate circumstantele. Daca esti invitata la o petrecere de ultima ora, ar fi pacat sa renunti pentru ca epilarea ta nu este perfecta si te simti incomod purtand cea mai buna rochie a ta.

A continua rutina de vara chiar si iarna inseamna sa fii pregatita pentru orice eventualitate si sa te simti bine din punct de vedere psihologic cu corpul tau.

Ar fi o adevarata rusine sa te neglijezi doar pentru ca pielea este mai putin expusa si, prin urmare, pastreaza o rutina fixa ​​si periodica care te poate face sa te simti pregatita pentru orice situatie.

7 thoughts on “Epilarea cu ceara in timpul iernii: de ce este important sa faci asta

  1. Felicitari autorului pentru munca depusa in realizarea acestui articol! Este important sa constientizam impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si sa luam masuri pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera. Articolele precum acesta ne ajuta sa fim mai bine informati si motivati sa actionam.

  2. Ma bucur ca am gasit acest articol, deoarece sunt preocupat de efectele pe care schimbarile climatice le au asupra societatii noastre. Informatiile prezentate aici m-au ajutat sa inteleg mai bine complexitatea acestei probleme.

  3. Articolul este foarte interesant, deoarece ofera o analiza detaliata a impactului schimbarilor climatice asupra economiei globale. Autorul abordeaza diferite aspecte legate de acest subiect si ofera informatii relevante si actualizate.

  4. Este impresionant cum energia solara poate contribui la reducerea emisiilor de carbon si la protejarea mediului inconjurator. Recomand acest articol tuturor celor interesati sa afle mai multe despre avantajele panourilor solare.

  5. Sunt impresionat de beneficiile pe care le aduce utilizarea energiei solare, atat din punct de vedere economic, cat si ecologic. Articolul mi-a deschis ochii cu privire la importanta trecerii la surse de energie regenerabila.

  6. Ma bucur ca exista astfel de resurse care ne informeaza despre alternativele ecologice pentru producerea de energie. Articolul este foarte informativ si m-a convins sa iau in considerare instalarea unui sistem de panouri solare.

  7. Articolul este foarte bine structurat si ofera o analiza detaliata a avantajelor si dezavantajelor utilizarii energiei solare. Mi-a placut modul in care au fost prezentate informatiile, usor de inteles chiar si pentru cei care nu au cunostinte tehnice avansate.

Comments are closed.