Livingul este piesa centrala a casei, unde iti intampini oaspetii si unde decorul reflecta personalitatea ta. Canapeaua este elementul central al mobilierului care trebuie ingrijit si bine evidentiat.

Pentru a proteja aceasta piesa de mobilier demna, opteaza pentru o huse canapele elastice. Acestea se potrivesc perfect cu forma canapelei, pastrand-o in acelasi timp de uzura, socuri si rupturi premature.

Husa extensibila de canapea este de design astazi. Culorile, modelele si formele te vor seduce si se vor potrivi cu stilul interiorului tau modern, vintage sau confortabil.

Alege, de asemenea, o husa canapea impermeabila conceputa intr-un material de calitate, care sa reziste si sa fie intretinuta conform regulilor artei.

O husa de canapea potrivita pentru toate tipurile de canapele

Renoveaza-ti canapeaua preferata sau protejeaza-ti noua piesa de mobilier optand pentru huse ieftine. Ideal pentru toate tipurile de canapea, de la cea mai clasica la canapeaua de colt, acest accesoriu iti tine mobila departe de uzura, deoarece poate oferi stil interiorului tau fara prea mult efort.

Acest tip de husa promite schimbari in aspectul casei tale, in functie de starea ta de spirit. Este destul de posibil sa alegi mai multe pentru a-ti lumina interiorul in functie de anotimpuri, evenimente si dorintele de schimbare radicala sau discreta in casa ta.

Confortul este, de asemenea, un cuvant cheie dincolo de estetica. Intr-adevar, husa de canapea devine din ce in ce mai moale si iti permite sa te ghemuiesti in confortul pe care il doresti pentru intreaga familie. Husa se potriveste apoi tuturor tipurilor de canapele: 3 locuri, 2 locuri etc.

Husa de canapea impermeabila, standard sau elastica exista pentru diferite modele de canapea. Husa reglabila se adapteaza acum la toate marimile canapelelor, prin noduri si elastice care ii permit ajustarea in functie de forma mobilierului.

O husa conceputa cu materiale moi si practice

Foarte folosita, canapeaua trebuie acoperita cu o husa rezistenta la frecare, in special. Vine in nenumarate materiale elastice mai intai si usor de intretinut ulterior.

Stretch-ul este un proces folosit adesea in proiectarea huselor de catre designerii si producatorii de huse canapele la moda. Tesatura elastica isi trage apoi flexibilitatea si supletea din continutul sau foarte scazut de spandex, printre altele. De asemenea, foloseste fibre de elastan pentru a proiecta huse reglabile pentru diferite tipuri de canapele.

Poliesterul este un tip de material folosit si pentru a coase huse care satisfac toate cerintele consumatorilor. Este adesea combinat cu plusul pentru a oferi o husa confortabila si moale pentru canapea.

Invelisul din poliester se intinde foarte usor pe mobilier. Prin urmare, este foarte usor de instalat.

Bumbacul are, de asemenea, multe avantaje care ii permit sa iti protejeze bine canapeaua. Aceasta tesatura este si foarte robusta si are avantajul de a avea fibre aerisite pentru a permite circulatia aerului.

Bumbacul este un material versatil, care este, de asemenea, potrivit pentru aproape toate modelele de canapele. O husa de canapea conceputa din bumbac asigura, de asemenea, curatarea si instalarea usoara in doua, trei miscari.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro