Bucataria este una dintre cele mai locuite si exploatate zone din casa, asa ca problema alegerii unui covor pentru acesta, trebuie abordata cu o atentie deosebita.

Covoarele ieftine sunt concepute si create special pentru spatiul bucatariei si au toate caracteristicile necesare: design de bucatarie, dimensiunea potrivita si ingrijire usoara – pot fi spalate si curatate cu un aspirator.

Ca in fiecare dimineata, pregatesti micul dejun pentru familia ta. Dupa putin timp, copiii vor iesi din camerele lor desculti, pentru a lua micul dejun. In acest caz, ar trebui sa alegi covoare bucatarie potrivite stilului bucatariei tale. Poate fi chiar si un covor antiderapant, deoarece ofera protectie impotriva alunecarii si astfel, copiii tai nu se vor accidenta in fuga lor.

Covor bucatarie – Caracteristici pozitive

Bucataria este unul dintre spatiile de locuit pe care le folosesti cel mai mult in fiecare zi. Cu un covor de bucatarie asortat ai ocazia sa faci aceasta camera mai confortabila. Pe langa efectul decorativ, un astfel de covor are si alte proprietati pozitive.

Un covor de bucatarie ofera caldura picioarelor si acest lucru este deosebit de placut, daca ai o pardoseala cu gresie. Un covor ieftin, antiderapant din material usor de intretinut, iti poate proteja podeaua de murdarie.

Daca este asezat in fata chiuvetei, plitei sau sub masa, prinde apa si stropii de grasime, precum si firimiturile.

Este important ca modelele de covoare de bucatarie sa fie facute din tesatura plata. Se simt moi si au o suprafata neteda pana la texturata. Covoarele cu tesatura plata sunt deosebit de rezistente si usor de curatat.

Deoarece nu au o gramada lunga, aproape ca nu se depune murdarie pe ele. In plus, au doar cativa milimetri grosime, astfel incat nu prezinta pericol de impiedicare.

Un covor de bucatarie usor, monocromatic, ramane in fundal si se integreaza discret, daca este coordonat cu culorile dulapurilor de bucatarie. Cu cat culorile si modelele sunt mai atragatoare, cu atat covorul ocupa centrul atentiei. Acest lucru se aplica, de exemplu, modelelor orientale, formelor geometrice sau modelelor in dungi in nuante puternice.

Covoare bucatarie in stil scandinav discret si ordonat

In bucataria ta exista dulapuri albe, lacuite, mate, cu manere inguste, care sunt incadrate de un blat cu aspect de artar deschis. Trei lumini cu pandantiv din metal alb, atarna deasupra mesei din lemn.

Scaunele de lemn gri sunt asezate pe un covor dreptunghiular de lana, cu dungi albastru deschis, gri deschis si bej. Designul subliniaza stilul ordonat si liniar al bucatariei tale. Poti gasi un covor antiderapant si in stil scandinav.

Covoare bucatarie in stil rustic, confortabil

Dulapurile de culoare crem cu fronturi mari cu lambriuri si blatul de lucru din furnir rustic de stejar, caracterizeaza bucataria ta de tara. Pe pervazul ferestrei sunt ghivece din ceramica cu ierburi si pe podea este un covor rotund, de culoare maro deschis.

Accesoriul subliniaza aspectul natural al bucatariei tale, care te invita sa te simti bine. Poti alege si un model antiderapant si ieftin in acest stil.

Covoare bucatarie in stil modern si simplu

In bucataria ta moderna, exista dulapuri fara manere, cu usi albe lucioase care se intalnesc cu un blat cu aspect de beton gri inchis. Scaunele de bar cu baze pivotante si tapiterie din piele neagra stau langa blatul bucatariei.

In fata se afla un covor din fibre sintetice cu un model de diamant gri si alb. Modelul subtil al pardoselii slabeste aspectul purist al bucatariei tale, fara a-l impinge in prim-plan. Poti fi chiar si un covor antiderapant, ieftin si modern.

6 thoughts on “Covoare ieftine de bucatarie sau un covor antiderapant – Stiluri si idei de design

  1. Am fost impresionat de faptul ca articolul abordeaza atat avantajele, cat si dezavantajele unei economii circulare. Este important sa evaluam cu obiectivitate fiecare aspect al acestui concept pentru a intelege cum putem implementa eficient schimbarile necesare in societate. Econix pare sa ofere o perspectiva complexa asupra acestui subiect.

  2. Articolul este foarte informativ si detaliaza foarte bine conceptele de economie circulara si economie liniara. Este important sa constientizam impactul pe care il avem asupra mediului si sa gasim solutii sustenabile pentru a reduce risipa si poluarea. Econix pare sa ofere solutii interesante pentru implementarea unei economii circulare in practica.

  3. Imi place abordarea pozitiva a autorului in ceea ce priveste posibilitatea schimbarii si impactul pe care il putem avea prin actiuni individuale. Este incurajator sa vedem ca exista solutii la indemana noastra pentru a proteja mediul.

  4. Consider ca este responsabilitatea noastra sa ne implicam activ in protejarea mediului si sa adoptam practici sustenabile in viata de zi cu zi. Articolul ofera sfaturi practice si usor de implementat pentru a contribui la reducerea amprentei noastre ecologice.

  5. Sunt de acord cu autorul articolului in ceea ce priveste necesitatea unei schimbari in comportamentul nostru pentru a proteja mediul inconjurator. Este important sa fim constienti de efectele actiunilor noastre si sa luam masuri pentru a reduce consumul de energie.

  6. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva clara asupra modului in care putem reduce consumul de energie si impactul asupra mediului. Sunt impresionat de solutiile propuse si cred ca ar trebui sa le implementam cat mai curand posibil.

Comments are closed.