Moda bijuteriilor nu va disparea niciodata, pentru ca din timpuri imemoriale, femeile au fost fericite sa poarte inele, cercei, coliere si bratari.

Deosebit de populare sunt bratarile din pietre semipretioase, care sunt folosite nu numai ca un decor rafinat care subliniaza frumusetea mainilor si adauga sic imaginii, ci si ca talisman, deoarece se crede ca fiecare piatra este inzestrata cu proprietati magice. In general, nu exista nicio diferenta daca o femeie isi pune bijuterii din pietre semipretioase pe mana stanga sau pe dreapta.

Depinde de preferintele personale ale proprietarei bratarii. Unele femei prefera sa-si decoreze mana nefunctionala cu ele, astfel incat sa nu interfereze in procesul de activitate, iar altele, dimpotriva, isi pun bratari dama pe cea de lucru, astfel incat bijuteria sa fie mereu in centrul atentiei celorlalti. Sunt si fete care prefera sa poarte o bratara pe care o considera norocoasa.

Bratari dama din pietre semipretioase

Daca porti o bratara pe mana stanga, vei dezvolta calitati creative, fantezie, imaginatie, intuitie. In plus, proprietatile protectoare ale pietrelor functioneaza mai bine pe mana stanga, actionand ca un talisman si atragand dragostea.

Bratara de pe mana dreapta, dimpotriva, functioneaza pentru altii, atragand oameni buni, de incredere si prieteni adevarati catre proprietarul bijuteriilor din pietre semipretioase.

Ofera incredere in sine, noroc, ajuta la gasirea unei iesiri din orice situatie. In antichitate, oamenii foloseau o varietate de pietre semipretioase pentru a face bratari. Produsele primeau atunci ca si acum, nu numai un aspect frumos, ci si proprietatile vindecatoare si magice, in care unele femei chiar cred cu sfintenie.

Turcoazul este o piatra a fericirii. Se credea ca promoveaza pacea si linistea in familie, intareste relatiile conjugale. Afecteaza eficient glanda tiroida, ajuta la ameliorarea durerilor de cap si vindeca gatul.

Bratara din pietre semipretioase de quart trandafiriu, te ajuta sa-ti gasesti fericirea si cealalta jumatate, iar cristalul de stanca, ametistul si onixul atrag bogatia.

Bratarile din ochiul tigrului sunt bijuterii din pietre semipretioase si sunt protectori de incredere impotriva invidiei, ochiul rau, maniei, iar jaspul promoveaza pacea si linistea sufleteasca.

Bijuterii din pietre semipretioase – transparenta si puritate

Culoarea bijuteriilor din pietre semipretioase depinde de originea mineralelor si de continutul de substante care afecteaza nuanta. Nu numai culoarea este apreciata intr-o piatra, ci si transparenta si puritatea acesteia.

Si exista si pietre semipretioase cameleonice care isi schimba culoarea in functie de iluminare. Acestea sunt alexandritele, opalele, sultanitele, agatele etc.

Bijuteriile din pietre semipretioase albe, precum cuart laptos, selenitul, onix alb, piatra de luna, perle si altele – reprezinta tandrete si puritate. Bratarile decorate cu pietre semipretioase albe luxoase sunt considerate universale, deoarece sunt potrivite pentru orice tinuta.

Bratarile cu pietre semipretioase negre – onix, agat, obsidian – sunt, de asemenea, considerate universale. Astfel de bijuterii din pietre semipretioase se potrivesc perfect in imaginea business, adaugandu-i prezentabilitate si eleganta.

Cu toate acestea, ar trebui sa fii mai atent cu pietrele negre, deoarece ar trebui sa introduci cateva detalii suplimentare in schema de culori. Mineralele roz, precum ametist, beril, topaz, turmalina, au o stralucire blanda si arata romantic si sofisticat.

Pietrele verzi, cum ar fi serpentina sau crisolit, arata foarte placut din punct de vedere estetic si sunt potrivite pentru bratari cu pietre semipretioase.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

4 thoughts on “Bratari dama, bijuterii din pietre semipretioase care iti afecteaza spiritul

  1. Pe langa impactul asupra mediului, schimbarile climatice au si consecinte serioase asupra sanatatii umane. Expunerea la poluanti poate duce la afectiuni respiratorii sau chiar cancere, motiv pentru care este necesara o actiune urgenta pentru a stopa aceste efecte negative.

  2. Una dintre cele mai importante concluzii ale articolului este legata de necesitatea unei implicari active din partea fiecaruia dintre noi in protejarea mediului. Fie ca este vorba de reducerea consumului de resurse sau de promovarea energiilor regenerabile, fiecare gest conteaza in lupta impotriva poluarii.

  3. Informatiile prezentate in articol sunt foarte utile pentru cei interesati de protejarea mediului si combaterea schimbarilor climatice. Este impresionant cum autorul a reusit sa adune date concrete si studii de caz pentru a sustine argumentele prezentate.

  4. Articolul de pe Econix.ro este foarte interesant si detaliat, oferind informatii relevante despre impactul schimbarilor climatice asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam efectele negative pe care le are poluarea asupra planetei noastre si sa luam masuri pentru a reduce acest impact.

Comments are closed.